Agenda Activiteit

1 juli 10:00 - 11:00

Aan de slag met het uitstroomonderzoek (Care2Care, ZorgZijn Werkt, WGV ZHZ)

Om aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties te ondersteunen in het behoud van medewerkers, is vanaf april 2019 het digitale uitstroomonderzoek opgestart. Met deelname aan dit onderzoek krijgen organisaties meer inzicht in de vertrekredenen van zorgmedewerkers en manieren om ongewenst vertrek te voorkomen.

Locatie: Online
Datum: 01-07-2021 10:00 tot 11:00

Image

Op donderdag 1 juli van 10.00 tot 11.00 uur organiseren ZorgZijn Werkt, Care2Care en WGV Zuid-Holland Zuid een interactieve sessie over het uitstroomonderzoek. In deze online bijeenkomst werpen we een blik op de toekomst, bespreken we hoe het uitstroomonderzoek ons helpt om te anticiperen op de arbeidsmarkt en volgt een korte uitleg over het dashboard. Ook gaan we in gesprek om van elkaar te leren welke stappen werken m.b.t. behoud.

Wat kan je verwachten?
  • Huidige arbeidsmarktschets en prognoses: hoe ziet de arbeidsmarkt eruit in de regio Haaglanden, Rijn Gouwe en Zuid-Holland Zuid en wat zijn de prognoses voor de komende 5 jaar?
  • Anticiperen op de toekomst: hoe kan je de resultaten van het uitstroomonderzoek inzetten om je voor te bereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst?
  • Uitleg over de werking en mogelijkheden van het dashboard: welke informatie staat waar, welke filters kan je het beste toepassen en hoe exporteer je gegevens uit het dashboard?
  • Van data naar praktijk: hoe kom je van data tot informatie en hoe kan je de resultaten gebruiken in je organisatie.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Care2Care