Agenda Activiteit

29 oktober 09:00 - 11:00

Aanpak digitale vaardigheden in zorg en welzijn in Noord-Nederland (Zorgpleinnoord)

Wil jouw organisatie aan de slag met de digitale vaardigheden van jullie medewerkers? Of is jouw organisatie daar al mee bezig en zou je graag je ervaringen willen delen met partners in de regio en tips en ideeën opdoen? Neem dan deel aan deze informatie- en uitwisselingsbijeenkomst, want deze staat volledig in het teken van de aanpak van digitale vaardigheden in zorg en welzijn in onze regio!

Locatie: Online
Datum: 29-10-2020 09:00 tot 11:00

Image

In deze 2-urige online bijeenkomst besteden we onder andere aandacht aan twee mooie voorbeelden van aanpakken in onze regio bij Lentis (GGZ) en Koninklijke Visio. Daarnaast nemen Noorderpoort en NHL Stenden ons mee in hun activiteiten op het onderwerp. Ze informeren over wat ze al hebben ontwikkeld aan scholings- en ondersteuningsprogramma’s, maar ze zijn daarnaast ook benieuwd naar de behoeften die bij de deelnemers leven om slagen op de aanpak te kunnen maken.

Het Practoraat Digitale weerbaarheid van Friese Poort staat met de deelnemers stil bij de veiligheids- en ethische aspecten van het digitaliseren van ons werk. Daarnaast zal er in het programma ook aandacht zijn voor de aanpak en opbrengsten van de landelijke Coalitie Digivaardig en hoe deze onze regio verder kunnen helpen.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Zorgpleinnoord