Agenda Activiteit

23 februari 09:30 - 11:00

Bijeenkomst Netwerk Behoud (ZorgZijn Werkt)

Houd jij je bezig met duurzame inzetbaarheid, oftewel het behoud van zorgmedewerkers, en ben jij op zoek naar een regionaal platform om hierover met collega’s van andere organisaties te praten? Meld je dan aan voor het Netwerk Behoud van Care2Care en ZorgZijn Werkt op dinsdag 23 februari!

Tijdens deze online bijeenkomst nemen we je mee in de diverse mogelijkheden van subsidie om behoud deels te financieren. Verder zijn we benieuwd wat een ieder succesvol heeft ingezet in deze tijd van corona om goed voor medewerkers te kunnen zorgen. Het zijn immers de kleine dingen die het doen. Daarnaast kijken we met elkaar welke onderwerpen we in de volgende bijeenkomst terug willen zien.

Locatie: Online
Datum: 23-02-2021 09:30 tot 11:00

Image
Samenwerking

In 2021 slaan Care2Care en ZorgZijn Werkt de handen ineen als het gaat om activiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en het behoud van zorgmedewerkers. Hierbij worden beide regionale netwerken (Netwerk Arbeid en Gezondheid van ZorgZijn Werkt en het Netwerk Behoud van Care2Care) samengevoegd tot één netwerk genaamd ‘Netwerk Behoud’. De naamswijziging stelt ons in staat om meerdere thema’s te adresseren die misschien niet direct een link hebben met duurzame inzetbaarheid maar wel bijdragen aan het behoud van zorgmedewerkers voor de sector.

Onderwerpen

De onderwerpen worden mede op initiatief van de netwerkleden bepaald. De genoemde onderwerpen zijn onder voorbehoud. Gedurende het jaar kunnen ontwikkelingen aanleiding geven om de onderwerpen aan te passen.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van ZorgZijn Werkt