Agenda Activiteit

17 juni 15:00 - 17:00

Collegetour Leren is altijd – Innoveren: hoe pak je het aan en hoe houd je de energie erin? (ZorgpleinNoord)

Als het over innoveren gaat, heeft Kim Spinder haar sporen in de praktijk wel verdiend. In deze livestream laat ze zien hoe je kunt zorgen voor een innovatieve bedrijfscultuur, hoe je experimenteert en daarvan leert, hoe je mensen enthousiast maakt, hoe je succesvolle innovaties verder verspreidt, welke problemen je bij al die stappen kunt tegenkomen én hoe je ervoor zorgt dat het leuk blijft.

Locatie: Online
Datum: 17-06-2021 15:00 tot 17:00

Image
Inhoud

In Het Kleine Innovatieboek laat Kim Spinder zien hoe innovatie in de dagelijkse praktijk werkt, gebaseerd op haar eigen ervaring en die van de vele professionals en wetenschappers die ze de afgelopen jaren sprak voor haar podcast. ‘Innovatie Wasstraat’. Het kleine innovatieboek is geen stappenplan of blauwdruk; het is als een kompas dat richting geeft, maar de koers bepaal je zelf. Je kiest zelf, je leert zelf en je leidt zelf.

In dit webinar laat Kim de waarde zien van praktisch denken. Voor Kim is gewoon doen het geheim van innoveren. Gewoon proberen wat voor jouw organisatie werkt en wat niet, en zeker niet een blauwdruk van een andere organisatie volgen.

Gedreven als zij is, neemt Kim de deelnemers mee naar de toekomst. Kim vertelt over de praktische impact van haar innovatielessen en de moed die nodig is om dingen voor elkaar te krijgen. Kim maakt mensen enthousiast voor vernieuwing en zet iedereen aan om de eerste stap te durven zetten. Haar inzet raakt zowel het organisatorisch als het persoonlijk niveau van mensen.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van ZorgpleinNoord