Agenda Activiteit

16 juni 14:30 - 17:30

Conferentie ‘Samen tegen discriminatie in de zorg- en hulpverlening’ (Sigra)

Sigra en de gemeente Amsterdam organiseren de conferentie: Samen tegen discriminatie in de zorg- en hulpverlening. Met elkaar werken we aan de ambitie om uitsluiting in de stad Amsterdam te voorkomen en aan toegankelijke en passende zorg voor elke inwoner.

Locatie: Podium Mozaiek, Amsterdam
Datum: 16-06-2022 14:30 tot 17:30 uur

Image

Een veilige werk-, zorg- en leefomgeving waar iedereen gelijk is, zich niet uitgesloten voelt en waar kwetsende opmerkingen niet worden gemaakt, hoort vanzelfsprekend te zijn. Alleen is dat niet altijd het geval. Discriminatie, racisme en grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer en in de zorg- en hulpverlening komen helaas vaker voor dan we denken. Wat kunnen we doen om deze problematiek te herkennen, te erkennen en aan te pakken?

De conferentie ‘Samen tegen discriminatie in de zorg- en hulpverlening’ op 16 juni gaat over hoe we in de regio kunnen werken aan een inclusieve werk- en zorgomgeving en aan sociale veiligheid op de werkvloer. De middag staat in het teken van het delen van onderzoek, expertise, ervaringen en goede voorbeelden.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Sigra