Agenda Activiteit

15 juni 14:00 - 16:00

De HR-manager/beleidsadviseur in de lerende regio (Utrechtzorg)

Om de personeelstekorten in de zorg op te lossen is niet alleen een transitie van de zorginhoud nodig. Het gaat om een systematische vernieuwing waarin we de organisatie van de arbeidsmarkt en de manier van leren en ontwikkelen veranderen.

Een systeem verandert niet in één dag: daar is tijd en samenwerking voor nodig. Daarom is in 2021 het manifest ‘Samenwerken aan een lerende regio’ met een regionale visie, ambitie en praktische aanpak opgesteld. Aan de hand van deze visie en ambitie werken we intensief samen – ook met uw organisatie. Deze koers loopt in ieder geval tot 2025.

Locatie: Postillion, Baan van Fectio 1, 3981 HZ Bunnik
Datum: 15-06-2022 14:00 tot 16:00 uur

Image
Manager HRM / beleidsadviseur

Als manager HRM/HRD of beleidsadviseur weet u als geen ander wat de uitdagingen binnen uw organisatie zijn en wat de kracht is van samenwerking, samenhang en verbinding. We nemen u daarom graag mee in onze regionale strategische koers, met als doel uw plek en veranderkracht binnen de lerende regio vast te stellen.

Durft u breder te denken, en wilt u ook op een andere manier met leren en ontwikkelen aan de slag samen met andere zorg- en welzijnsorganisaties in de regio? Sluit dan aan op 15 juni. Samen komen we verder!

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Utrechtzorg