Agenda Activiteit

13 juli 16:00 - 17:30

Dialoogsessie V&VN x Jong RAAT: Behoud van jonge zorgprofessionals (Utrechtzorg)

Hoe krijgen we meer handen aan het bed? Hoewel er flink wordt geïnvesteerd in de instroom van verpleegkundigen en verzorgenden, is de uitstroom een groot probleem.

Jong RAAT heeft verschillende interventies bedacht om behoud te stimuleren. Hier gaan ze graag met managers, beleidsmakers, verzorgenden en verpleegkundigen over in gesprek in deze dialoogsessie met V&VN Jong Professionals.

Locatie: Online
Datum: 13-07-2021 16:00 tot 17:30

Image

Over V&VN Jong Professionals: Jong Professionals is een platform binnen V&VN met bevlogen verpleegkundigen en verzorgenden vanuit het hele land, die zich inzetten voor de invloed en stem van nieuwe verpleegkundigen en verzorgenden. Het motto is: Nieuw in het vak, groot van betekenis.

Over Jong RAAT: Jong RAAT is hét netwerk voor alle jonge zorgprofessionals die werkzaam zijn in de regio Utrecht, Amersfoort of Gooi en Vecht. Met het netwerk inspireren en verbinden we bestuurders en collega professionals, en werken we samen aan persoonlijke ontwikkeling. Centraal staan onderwerpen als werkgeluk en medezeggenschap. Zo willen we de uitstroom van jonge collega’s voorkomen.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Utrechtzorg