Agenda Activiteit

14 januari 10:10 - 10:55

Driekwartiertje Leren en Ontwikkelen (ZorgpleinNoord)

We ontmoeten elkaar, door corona, bijna niet meer lijfelijk en voorlopig zal daarin geen verandering komen. Velen van jullie missen de persoonlijke ontmoetingen bij bijeenkomsten; even een praatje bij het koffiezetapparaat, even horen waar anderen mee bezig zijn, ongedwongen en informeel. Inmiddels nemen we genoegen met digitale ontmoetingen; werkbesprekingen, webinars, grote vergaderingen en meer.

Locatie: Online
Datum: 14-01-2021 10:10 tot 10:55

Image
Halen en brengen

Vaak krijgen wij de vraag: kunnen jullie op die behoefte aan persoonlijk contact toch op een of andere manier inspelen? Ook al moet het online. Wij denken van wel. Dus dat willen we gaan proberen door jullie in de online-omgeving in staat te stellen snel kennis te nemen van elkaars tips en tops om daar vervolgens in aparte ruimtes nader over door te praten en mogelijke vervolgafspraken met elkaar te regelen.

We bieden jullie graag de gelegenheid om bij te praten met je vakgenoten die zich net als jij ook bezig houden met het versterken en verbeteren van leren en ontwikkelen. We bieden tijd en ruimte om in verschillende samenstellingen gesprekken aan te knopen, elkaar te bevragen, drie kwartier om ‘te halen en te brengen’.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van ZorgpleinNoord