Agenda Activiteit

18 maart 15:00 - 16:30

Expertmeeting Zorgtechnologie (ZorgpleinNoord)

Zorgtechnologie is een boeiend onderwerp en in deze sessie gaan we dieper in op een van de vele aspecten die dit vakgebied zo fascinerend maken.

Locatie: Online
Datum: 18-03-2021 15:00 tot 16:30

Image

Het netwerk Expertmeeting Zorgtechnologie wordt georganiseerd voor en door professionals die zich bezig houden met het implementeren van zorgtechnologie binnen zorg- en welzijnsorganisaties én onderwijs. Onderling kennis uitwisselen en thema’s ophalen staan centraal. Elke kwartaal wordt een bijeenkomst georganiseerd, bij voorkeur op locatie van een deelnemer. Tijdens corona zijn we overgegaan op frequentere (maandelijks) online bijeenkomsten. De Zoombijeenkomsten hebben geen beperking in het aantal deelnemers. Na aanmelding ontvang je een link om deel te nemen aan de bijeenkomst. Je kunt deze 18 maart vanaf 14.50 uur activeren.

 

Partners

Het netwerk wordt gefaciliteerd door ZorgpleinNoord in samenwerking met ZorgThuis van Noorderpoort en het Practoraat Zorg & (Sensor)Technologie van het Drenthe College. Daarnaast zijn de Hanze Hogeschool, NHL Stenden en de Health Hub Roden ook partners in de uitvoering

 

Voor wie

HR/P&O, Communicatie, Directie, Beleid en organisatie