Agenda Activiteit

23 juni 10:00 - 17:00

Hacking Health Amsterdam

Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni is er een nieuwe editie van Hacking Health Amsterdam. Dit is een driedaags evenement waarin ongewone teams – van zorgprofessional tot programmeur, van EPD specialist tot designer – werken aan oplossingen voor het verbeteren van de zorg en gezondheid in en rond Amsterdam. Een zogenoemde ‘hackathon’. Hierbij staat niet de patiënt en haar ziekte centraal, maar de burger en haar gezondheid.

Image
Iedereen kan meedoen

Iedereen kan zich aanmelden voor Hacking Health Amsterdam. Een team bestaat idealiter uit leden met verschillende achtergronden, bijvoorbeeld een ondernemer, een programmeur, een gamedesigner, een zorgprofessional en een student. Je kunt aan de hackathon meedoen als ‘uitdager’ of als ‘oplosser’.

Het programma is verspreid over drie dagen. Voor zowel uitdagers als oplossers geldt dat zij aan alle drie de dagen (donderdag vanaf 16.00 uur tot zaterdag 18.00 uur) deelnemen en op een mooie locatie in Amsterdam in een team werken aan een waardevol prototype. Deelname is gratis.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Sigra