Agenda Activiteit

2 december 13:00 - 16:00

(Geannuleerd) Impactsymposium (Actie Leer Netwerk)

Wegens het toenemende aantal coronabesmettingen hebben we besloten ons Impactsymposium (2 december 2021) te verzetten naar een datum begin 2022. Actie Leer Netwerk en de partners van de Impactmakerprijs: V&VN, RegioPlus en het ministerie van VWS beraden ons op een alternatief dat recht doet aan de inzenders voor de Impactmakerprijs 2021. De kennis en inspiratie die zorg en welzijn te bieden heeft op arbeidsmarktgebied blijft juist nu van belang. We houden je op de hoogte over het ontsluiten van die kennis en de nieuwe datum voor het Impactsymposium.

Image

Op donderdag 2 december organiseert Actie Leer Netwerk weer haar jaarlijkse, landelijke evenement voor zorg en welzijn. Door de coronacrisis is de arbeidsmarkt in deze sector nog verder onder druk komen te staan. Om je te inspireren zetten we tien organisaties in de ‘spotlight’ tijdens het Impactsymposium. Deze organisaties hebben zich bewezen met hun aanpak van het personeelstekort en hebben het afgelopen jaar impact gemaakt op de werkvloer.

Locatie: Online of bij NBC Congrescentrum, Nieuwegein
Datum: 02-12-2021 13:00 tot 16:00

 

Wie zijn deze impact- en bewegingmakers?

Dit zijn de organisaties die zich hebben aangemeld voor de Impactmakerprijs 2021. Onze jury nomineert de beste tien voor het verzorgen van pitches tijdens het Impactsymposium op 2 december. Op 16 november is bekend wie dit zijn. Alle inzendingen vind je hier. Je kunt jouw organisatie tot 1 november aanmelden. Als deelnemer aan het symposium kun jij straks stemmen op de organisatie die volgens jou de meeste beweging op de arbeidsmarkt heeft weten te creëren.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van het Actie Leer Netwerk