Agenda Activiteit

15 februari 10:00 - 12:00

In gesprek over vitaliteit – hoe doe je dat? (ZorgpleinNoord)

Vitaliteit staat hoog op de agenda van organisaties. Minder verzuim, positieve gezondheid, meer veerkracht en een betere inzetbaarheid van medewerkers. Voor nu én voor de toekomst. Maar hoe geef je hier concreet handen en voeten aan? De inspiratiesessie is gericht op HR/P&O adviseurs en beleidsmedewerkers die duurzame inzetbaarheid willen vormgeven en vertalen naar een praktische toepassing. Na de inspiratiesessie weet je hoe je vitaliteit bespreekbaar maakt in jouw organisatie. En je hebt praktische tools om direct mee aan de slag te gaan!

Locatie: Online
Datum: 15-02-2021 10:00 tot 12:00

Image

In gesprek gaan over vitaliteit wordt door veel organisaties gezien als een eerste stap om handen en voeten te geven aan vitaliteit. Dat klinkt eenvoudig, maar is in de praktijk een uitdaging voor velen.

In deze inspiratiesessie gebruiken we het ‘huis van werkvermogen’ als handige kapstok om binnen jouw organisatie de dialoog te voeren over vitaliteit. Daarvoor krijg je handige tools aangereikt zoals: quickscan ‘Hoe vitaal is ons team?’ en de quickscan ‘Vitaliteitsgesprek’. Deze tools kunnen ook digitaal worden ingezet waarmee ze coronaproof zijn.

Inhoud

Deelnemers krijgen informatie over het voeren van de dialoog over vitaliteit. Daarnaast gaan zij aan de slag met het huis van werkvermogen en leren een vitaliteitsgesprek en een teamgesprek te voeren. De inspiratiesessie geeft achtergrond maar is vooral gericht op leren door samen te doen! Alle deelnemers ontvangen een werkboek met achtergrondinformatie en toelichting op het gebruik van de hulpmiddelen.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van ZorgpleinNoord