Agenda Activiteit

8 juli 09:00 - 11:00

Innoveren met het hoger onderwijs (Transvorm)

De zorg verandert. Niet in de laatste plaats door de toekomstige zorgprofessionals en technologische mogelijkheden en ontwikkelingen. Vlak voor de zomer(vakantie) vertellen de hogescholen Fontys en Avans u over hun aanpak om technologie-implementatie in de zorg te versnellen en de waardevolle inzet van technologie te borgen. Ze bieden u inspiratie om de toekomst van zorg eens met een andere bril te bekijken.

Locatie: Online
Datum: 08-07-2021 09:00 tot 11:00

Image

Tijdens dit interactieve webinar introduceren Silvia Enders en Miranda Rotmensen hun aanpak binnen PITCH en het GET-lab. We bespreken de meest opvallende zaken, de belangrijkste trends en samenwerkingen tussen de industrie en zorg- en welzijnsorganisaties.

In hoeverre heeft technologie impact op de veranderende zorg en hoe bereidt het onderwijs de toekomstige zorgprofessional hier op voor? Hoe houden we de zorg efficiënt en betaalbaar? Hoe zetten we technologie in om meer mensgerichte zorg te leveren? Hoe kunnen we de zorgprofessional van de toekomst en de huidige professional samen laten leren?

Programma

We schetsen de veranderende zorg en de mogelijke inzet van technologie. We introduceren de werkwijze van PITCH en het GET-lab, inspireren met voorbeelden uit de praktijk en gaan met u in gesprek over de mogelijkheden die wij zien vanuit het onderwijs om technologie zinvol in te zetten in het werkveld. We verkennen samen de inzet van technologie binnen uw organisatie en de mogelijkheden daartoe.

Tip: Houd voorbeelden (zowel positieve als negatieve) van de inzet van technologie binnen uw organisatie tijdens het webinar bij de hand.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Transvorm