Agenda Activiteit

5 november 09:30 - 12:30

Inspiratiebijeenkomst Goed werkgeverschap in crisissituaties (WZW)

De coronacrisis heeft ons allemaal geraakt. Bij de ene organisatie anders dan bij de andere, juist dat maakt dat we van elkaar kunnen leren opdat we goed voorbereid zijn op een volgende crisissituatie. Ga op donderdag 5 november mee op reis naar de lesson learned vanuit de coronacrisis.

WZW organiseert in samenwerking met Karakter en Hogeschool Arnhem Nijmegen een interactieve inspiratiebijeenkomst waarbij praktijk, theorie, onderzoek en ervaringen samenkomen. Deel ook jouw ervaringen, leer van anderen en ontdek of je jouw aanpak in een volgende crisissituatie naar een hoger plan kan tillen!

Trek je wandelschoenen aan, want onze reis naar ‘the best case’ vraagt om het zetten van daadkrachtige stappen!

Locatie: Stichting Dominicanenklooster Huissen
Datum: 05-11-2020 09:30 tot 12:30

Image
Op reis met Karakter en de HAN

Theorie en praktijk komen samen in deze inspiratiebijeenkomst. Prof. dr. Annet de Lange en docent/onderzoeker Samuel van Neure van de HAN nemen ons mee in de theorie van hoe je medewerkers kan binden en boeien aan je organisatie in een crisissituatie. En hoe je ze sociaal kan ondersteunen. Dit koppelen we meteen aan de best practice van Karakter. De organisatie is er trots op hoe zij hun medewerkers tijdens de eerste coronagolf betrokken hebben weten te houden. Sacha Verseput (senior HR-adviseur) en Suzanne Vreven (projectcoördinator en communicatieadviseur) vertellen over hun aanpak.

Voor wie?

Deze interactieve inspiratiebijeenkomst is bedoeld voor:

  • Mensen, die mede een crisisteam hebben vormgegeven, en die als aandachtsgebied hebben het welzijn en de betrokkenheid van medewerkers.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van WZW