Agenda Activiteit

21 juni 15:00 - 17:00

Inspiratiebijeenkomst Marketing in Zorg & Welzijn (WZW)

Op dinsdag 21 juni a.s. organiseren wij weer een leernetwerk communicatie, de plek waar (marketing)communicatieprofessionals van de bij WZW aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties zich op inhoud kunnen vinden en kennis en ervaringen worden uitgewisseld.

Locatie: WZW, Arnhem
Datum: 21-06-2022 15:00 tot 17:00 uur

Image
Te gast

Deze middag is Sjors van Leeuwen bij ons te gast. Sjors is sinds 2001 werkzaam in de gezondheidszorg als zelfstandig managementadviseur op het snijvlak van klantgericht ondernemen (CRM), strategie en marketing. Hij is eigenaar van Indora Managementadvies, een van de eerste adviesbureaus in Nederland dat zich gespecialiseerd heeft in markt- en klantgericht ondernemen in de zorg. Omdat ‘marketing’ in deze branche destijds nog een onbekend fenomeen was, startte hij in 2004 het Zorgmarketingplatform: hét kennisplatform voor marketing in de zorg.

Maar hoe zit het vandaag de dag met marketing in de zorg & welzijn en hoe ziet die toekomst eruit? Sjors vertelt ons er meer over en vervolgens gaan we graag met elkaar in gesprek over hoe het thema leeft in jullie organisatie.

 

 

Meer informatie en aanmelden via de website van WZW