Agenda Activiteit

1 december 19:30 - 21:00

Inzetten van Vitale Energie (WGV Zorg en Welzijn)

Leefstijl Leiderschap als instrument voor een vitale bedrijfscultuur? Het is mogelijk. Hoe? Dat gaan we met u delen tijdens het webinar ‘Inzetten van Vitale Energie’ op dinsdag 1 december.

De vitaliteit van zorgprofessionals is een belangrijk en urgent thema in verband met de toenemende schaarste van zorgpersoneel en hun duurzame inzetbaarheid. Door de tweede coronagolf staat de inzetbaarheid van zorgmedewerkers helaas erg onder druk. Door vitale energie aan te boren en de leefstijl aan te passen, kunnen we duurzaam veranderen en verbeteren.

Locatie: Online
Datum: 01-12-2020 19:30 tot 21:00

Image
Leefstijl Leiderschap

‘Je vitaal voelen’ is de optelsom van fysieke, mentale, emotionele en sociale energie. En hoe logisch een vitale leefstijl ook klinkt, het is niet altijd eenvoudig om een gezonde (of) gebalanceerde leefstijl te hanteren, zeker niet in deze tijd. Tijdens het webinar ‘Inzetten van Vitale Energie’ zal verslavingsarts Robert van de Graaf ingaan op de skills voor Leefstijl Leiderschap. Hij schetst het theoretisch kader, onderbouwt dit met recente cijfers en neemt u mee in een effectieve en praktische aanpak. Wat draagt bij aan de vitaliteit van uw medewerkers? Hoe gaat u het gesprek aan met medewerkers? Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers ook goed voor elkaar zorgen? Allemaal vragen die aan de orde komen tijdens het webinar ‘Inzetten van Vitale Energie’.

Na de plenaire sessie worden er kleine groepen gevormd en gaat u via break-outrooms aan de slag met casussen uit eigen praktijk. Robert zal tijdens de break-outroomsessie zijn kennis en ervaring inbrengen.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van WGV Zorg en Welzijn