Agenda Activiteit

7 april 11:00 - 12:00

Jong RAAT: Meet & Greet (Utrechtzorg)

Bent u benieuwd welke ideeën de nieuwe generatie zorgprofessionals heeft voor het terugdringen van de personeelstekorten? Bent u nieuwsgierig naar wat hen drijft en betrokken houdt? Doe dan mee aan deze online bijeenkomst op 7 april!

Tijdens de RAAT Utrecht bestuurdersdialoog van januari was Mirthe Kiekebos, verpleegkundige bij het St. Antonius Ziekenhuis, vanuit Jong RAAT te gast en praatte mee over het thema medezeggenschap. Na deze bijeenkomst kwamen hier zoveel positieve reacties op dat we bestuurders, managers en leidinggevenden uit de regio graag de gelegenheid geven om ook met Mirthe en de andere jonge zorgprofessionals van Jong RAAT in gesprek te gaan.

Locatie: Online
Datum: 07-04-2021 11:00 tot 12:00

Image

Binnen Jong RAAT worden jonge zorgprofessionals betrokken bij het oplossen van de arbeidsmarktproblematiek. Het ontwikkelingstraject stimuleert hen om aandacht te vragen voor eigen vernieuwende ideeën en biedt handvatten die nodig zijn om hun innovatieve ideeën te realiseren. In 2019 resulteerde dit in het actieplan “Maak Impact Eenvoudig”.

Uitwisseling

Tijdens deze online ontmoeting delen de deelnemers van Jong RAAT graag hun ervaringen én ideeën hoe organisaties met kleine interventies al kunnen bijdragen aan het behoud van jonge zorgprofessionals. Bovenal zal het een laagdrempelige ontmoeting zijn waarin ruimte is om vragen te stellen aan elkaar.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Utrechtzorg