Agenda Activiteit

8 april 10:00 - 12:00

Kennissessie Boeien en Binden van Millennials (Care2Care & ZorgZijn Werkt)

De behoefte aan jong talent in organisaties is groter dan ooit. Veel organisaties lopen aan tegen het feit dat het werven en binden van deze groep uiterst moeizaam gaat. De nieuwe generatie medewerkers, beter bekend als millennials, denken veelal op de korte termijn, willen snel carrièrestappen zetten én impact maken. En dat bij voorkeur in een vierdaagse werkweek. In de praktijk zien we dat deze groep ook snel weer vertrekt uit de organisatie.

Locatie: Online
Datum: 08-04-2021 10:00 tot 12:00

Image

Het is dus een uitdaging voor organisaties om goed aan te sluiten bij deze millennials. Zeker in een tijd waarin er veel verschillende generaties op de werkvloer aanwezig zijn. In deze interactieve kennissessie op donderdag 8 april leer je wie de millennials zijn, wat hen drijft, welke behoeftes ze hebben en hoe je daar op in kunt spelen als organisatie. Ook leer je waarom zij belangrijk kunnen zijn voor het toekomstige succes van je organisatie.

Marlies van Dam

De kennissessie wordt verzorgd door Marlies van Dam. Sinds 2010 houdt Marlies zich bezig met coaching en training van millennials. Centrale thema’s in haar coaching en training zijn vitaliteit en persoonlijk leiderschap. Haar opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de zorgsector. Eerder verzorgde zij voor ZorgZijn Werkt verschillende sessies rondom het thema vitaliteit.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Care2Care