Agenda Activiteit

15 december 09:00 - 10:00

Kennissite Mantelzorg Zorg en welzijn (WGV Zorg en Welzijn)

Werken én zorgen is al lang geen privékwestie meer. Elke zorg- en welzijnsorganisatie heeft ermee te maken. Zo combineert 1 op de 4 medewerkers in de zorg- en welzijnssector in Nederland het werk met mantelzorg. Meer dan 40 % van de medewerkers ervaart overbelasting. Dit leidt tot hoge verzuimkosten, slechtere prestaties van medewerkers en lagere resultaten van de organisatie.

Op de kennissite Mantelzorg Zorg en Welzijn, ontwikkeld door de werkgeversverenigingen Transvorm, ZorgpleinNoord, Zowelwerk en WGV Zorg en Welzijn, lees je hoe je kunt werken aan een solide werk- en zorgbalans voor al je medewerkers ook in het kader van mantelzorg.

Locatie: Online
Datum: 15-12-2020 09:00 tot 10:00

Image
Doel

Tijdens dit webinar wordt informatie verstrekt over de opbouw en inhoud van de website. Deelnemers ontvangen ideeën en inzichten hoe de kennis van deze site ingezet kan worden in eigen zorgorganisatie. Daarbij krijgen deelnemers inzicht in nut en noodzaak om mantelzorg te integreren in het HR- beleid van de organisatie.

Voor wie

Hoofden-HRM, HR-professionals, leidinggevenden, beleidsmedewerkers en arbocoördinatoren die geinteresseerd zijn in het thema werkende mantelzorgers.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van WGV Zorg en Welzijn