Agenda Activiteit

15 september 09:30 - 13:00

Koplopersbijeenkomst Noord-Nederland (ZorgpleinNoord & ALN)

De laatste fysieke Koplopersbijeenkomst was in Noord-Nederland, dan is het alleen maar passend dat de eerste fysieke Koploperbijeenkomst weer in Noord-Nederland is. Op donderdag 15 september organiseert Actie Leer Netwerk in samenwerking met ZorgpleinNoord, de werkgeversorganisatie in zorg en welzijn in Noord-Nederland, een Koploperbijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in bewezen oplossingen die bijdragen tot het oplossen van het personeelstekort in zorg en welzijn.

Ben je geïnteresseerd in arbeidsbesparende zorginnovaties? In oplossingen die zorg- en welzijnsorganisaties hebben gevonden om medewerkers voor hun organisatie te behouden? Of in voorbeelden van goede samenwerkingen tussen onderwijs- en zorginstellingen om voor meer instroom te zorgen? Marit Elenbaas, Hoofd Arbeidsmarkt van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is persoonlijk aanwezig om mooie initiatieven te belonen door hen als Koploper te benoemen

Image
Programma

Wat staat er naast het benoemen van de nieuwe Koplopers nog meer op het programma? Er is extra aandacht voor al eerder benoemde Koplopers uit Noord-Nederland die hun kennis en ervaring delen. Zodra alle organisaties en namen bevestigd zijn, vind je deze hier. Verder gaan we onder andere aan de slag met actieleren. Je maakt kennis en doet je ervaring op met deze methode die je kan helpen om ideeën om te zetten naar impactvolle acties met een groot bereik en effect.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van het Actie Leer Netwerk