Agenda Activiteit

21 maart 09:00 - 13:00

Koploperbijeenkomst (Actie Leer Netwerk)

Ben je geïnteresseerd in innovatieve arbeidsmarktoplossingen die écht werken? Koplopers in zorg en welzijn vertellen op 21 maart 2024 hoe zij met uiteenlopende initiatieven aan de slag zijn gegaan vanuit de thema’s komen werken, blijven werken en anders werken.

De Koploperbijeenkomst wordt georganiseerd door het Actie Leer Netwerk en is gratis te bezoeken. Tijdens de bijeenkomst worden 7 nieuwe Koplopers benoemd door het ministerie van VWS. Zij pitchen hun initiatieven en gaan daarna in meerdere presentatierondes in gesprek met geïnteresseerden over hun oplossingen en aanpak. Je hoort hun succes- én hun faalfactoren! Met als doel om van elkaar te leren en mooie initiatieven verder te brengen.

Image
Spreker

Niemand kan de toekomst voorspellen maar een kijkje nemen in de glazenbol van Steven Verkuil, mede-oprichter van Inversable, doet je versteld staan. Zet je schrap, want hij vertelt over de wereld van Data ontwikkeling. Maakt Data voor zorg en welzijn echt het verschil? Denken zoals Steven vraagt echt om een andere mindset. Alle vertrouwde systemen en aanpakken worden ter discussie gesteld.

Is werken met data een aantrekkelijk perspectief? En hoe kunnen we data zo inzetten dat we het optimaal benutten? Je leert het tijdens deze bijeenkomst.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Actie Leer Netwerk