Agenda Activiteit

19 april 13:30 - 17:00

Leergang: Waarderend ontwikkelen (Transvorm)

Soms ervaart u als leidinggevende dat u alleen maar bezig bent met het oplossen van operationele problemen. U doet uw uiterste best om alles draaiend te houden, maar ziet ook dat uw medewerkers een hoge werkdruk ervaren. Dat het ziekteverzuim en het verloop oplopen. Naast de gebruikelijke operatie en processen hebt u weinig tijd om individuele medewerkers en het team naar een hoger niveau te tillen.

Als er weinig lijkt te werken kan zogenaamd waarderend leiderschap u en uw medewerkers helpen. Bijvoorbeeld door aandacht te geven aan die onderdelen van de dag en het werk die wel werken en energie geven. Door samen te kijken naar eerdere successen en gezamenlijk een beeld te vormen van een gewenste ontwikkeling. Zo is verandering makkelijk in te zetten dan wanneer u slechts problemen aan het oplossen bent.

Locatie: De Philharmonie, Tilburg
Datum: 19-04-2022 13:30 tot 17:00

Image
Inhoud

In deze leergang ontdekt u hoe waarderend ontwikkelen werkt. U past de verworven kennis toe op uzelf en op een uitdaging op de werkvloer waar u echt stappen in wilt zetten, voor uzelf en uw team. Met oefeningen ervaart u de stappen in het proces, die kenmerkend zijn voor waarderend ontwikkelen. Deelnemers gaan tussen de bijeenkomsten in de praktijk aan de slag met de opgedane kennis en passen de 5 waarderende principes toe op de werkvloer. In de volgende bijeenkomst deelt u ervaringen en vragen worden beantwoord. Zo kunt u de opbrengst van de leergang maximaal ervaren.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Transvorm