Agenda Activiteit

1 december 09:00 - 11:00

Leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren (WZW)

Op dinsdag 1 december a.s. van 9.00 tot 11.00 organiseren we alweer het vierde leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren. Het leernetwerk staat op dit moment in het thema van ‘Begeleiding’. Tijdens de vorige bijeenkomst hebben we met elkaar besproken wat het leernetwerk ons brengt. Zo is er o.a. aangegeven dat het leernetwerk een goed moment is om te netwerken, kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook om elkaar te inspireren met mooie initiatieven uit onze regio. Het leernetwerk op 1 december staat daarom in het teken van inspiratie. We hebben twee sprekers uitgenodigd om ons te inspireren.

Locatie: Online
Datum: 01-12-2020 09:00 tot 11:00

Image
Inzet van leerteams

Lianne Roelofs is Relatiemanager van de voltijd opleiding verpleegkunde aan de Christelijke Hoge School Ede. Tijdens deze ochtend, vertelt zij ons samen met een student over de inzet van leerteams. Wat houdt een leerteam in? Wat is de meerwaarde voor de student en wat betekent dit voor de samenwerking tussen onderwijs en praktijk?

Werkplekleerdag

Marieke Ebben is Projectleider LLO bij het ROC Rivor en (mede) verantwoordelijk voor het vormgeven van contractonderwijs. Zij neemt ons mee in haar visie hoe onderwijs, praktijk en student elkaar kunnen versterken. Een mooi voorbeeld hiervan is het inzetten van een werkplekleerdag. Studenten gaan deze dag niet naar school, maar voeren boventallig opdrachten uit bij de werkgever onder begeleiding van docenten. Een mooi initiatief waar deze samenwerking versterkt wordt.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van WZW