Agenda Activiteit

29 september 10:00 - 11:00

Lerend netwerk arbeidsrecht: conflicten (Zorg aan zet)

U komt erachter dat één van uw medewerkers zijn/haar BIG-registratie heeft laten verlopen. U spreekt de medewerker erop aan en die geeft aan dat hij/zij het glad vergeten is.

Als reden wordt aangegeven dat er de laatste tijd veel onregelmatige/lange diensten zijn verricht en de medewerker in kwestie daarnaast nog eens taken had als mantelzorger. De medewerker geeft verder aan dat hij/zij de herregistratie direct zal regelen. U weet ook dat de organisatie grote behoefte heeft aan medewerkers met deze expertise en ervaring. Er zijn grote tekorten op dat gebied. U kan het eigenlijk niet veroorloven hem/haar niet meer in te zetten.

Locatie: Online
Datum: 29-09-2021 10:00 tot 11:00

Image
Wat doet u met dit dilemma?

Loopt u ook wel eens tegen dit of een ander dilemma aan, waar een conflict uit kan ontstaan? Wilt u samen met specialisten en collega’s uit het werkveld dit onderwerp bespreken? Meld u dan aan voor dit interactieve webinar. Het maximum aantal deelnemers is 20. Ben er dus snel bij want vol = vol. Kunt u er niet bij zijn op dit tijdstip? Wij nemen dit webinar voor u op zodat u het altijd nog op een later tijdstip terug kunt kijken.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Zorg aan zet