Agenda Activiteit

5 november 09:30 - 11:30

Masterclass Arbeidsrecht (WZW)

De arbeidsovereenkomst, het lijkt zo simpel maar schijn bedriegt! WZW organiseert in samenwerking met Hanze advocaat deze Masterclass. De Masterclass staat in het teken van een belangrijke document dat veelvuldig wordt gebruikt: de arbeidsovereenkomst.

De arbeidsovereenkomst is hét startdocument en de schriftelijk basis voor de arbeidsrelatie. En het lijkt zo simpel, maar schijn bedriegt. In de praktijk blijkt dat werkgevers niet alle bepalingen goed neerzetten en kansen missen. Of niet weten welke verschillende bepalingen gelden voor een tijdelijk of vast contract, oproep, nul-uren of min/max. Maar ook bij jaarurensystematiek of specifieke de leer-arbeidsovereenkomst, bijvoorbeeld in het kader van een BBL-traject.

Locatie: Online
Datum: 05-11-2020 09:30 tot 11:30

Image
Voor wie

Deze Masterclass is bedoeld voor HR-medewerkers, HR-adviseurs, en HR-managers die te maken hebben met HR-gerelateerde zaken.

Resultaat

Na het volgen van deze Masterclass weet je wanneer je welke bepalingen in welke arbeidsovereenkomst moet opnemen. Je weet wat de verschillende bepalingen betekenen en wat de gevolgen zijn wanneer je deze er (niet) in zet zodat je als organisatie zelf een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van WZW