Agenda Activiteit

12 november 09:30 - 11:30

Masterclass: de beëindigingsovereenkomst (WGV Zorg en Welzijn)

WGV Zorg en Welzijn organiseert in samenwerking met Hanze advocaat deze online masterclass die in het teken staat van een belangrijk document dat veelvuldig wordt gebruikt: de beëindigings- of vaststellingsovereenkomst.

De beëindigingsovereenkomst; do’s & don’ts
Als je het dienstverband met een werknemer wilt beëindigen, dan kun je daarvoor naar het UWV of de kantonrechter gaan. Dit is kostbaar, vaak onzeker en in ieder geval tijdrovend. Vaak wordt er natuurlijk gekozen voor de beëindigings-/vaststellingsovereenkomst. Maar daar moet je dan wel samen uitkomen. Hoe laat je zo’n onderhandelingstraject zo soepel mogelijk verlopen? En nog belangrijker: wat zet je in de beëindigingsovereenkomst en welke bepalingen mogen absoluut niet ontbreken?

Locatie: Online
Datum: 12-11-2020 09:30 tot 12:30

Image
Voor wie

Deze online masterclass is bedoeld voor medewerkers HR, HR-adviseurs, hoofden HR en medewerkers die te maken hebben met HR-gerelateerde zaken.

Resultaten

Na het volgen van deze online masterclass ben je helemaal bij in de regels over de beëindigingsovereenkomst en heb je tips & trics ontvangen voor de onderhandeling daarover.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van WGV Zorg en Welzijn