Agenda Activiteit

27 mei 09:00 - 12:30

Masterclass Werk als Waarde gespreksmethodiek (Zorg aan Zet)

Werken in zorg en welzijn is de laatste jaren enorm veranderd. Veel zorgprofessionals zoeken juist nú naar wat hen persoonlijk motiveert. De uitdaging zit in het omgaan met alle veranderingen op een manier waarop de zorgprofessional het gevoel heeft mede vorm te kunnen geven aan de zorg en zijn/haar rol daarin.

De bedoeling is dat zorg- en welzijnsmedewerkers ook op termijn gemotiveerd en duurzaam inzetbaar blijven. Dat heeft ook positieve impact op de organisatie. Het zorgt voor een andere manier van kijken naar de ontwikkeling van talenten binnen uw organisatie.

Locatie: Online
Datum: 27-05-2021 09:00 tot 12:30

Image
Werk als Waarde

De Werk als Waarde methodiek, ook wel Capability benadering genoemd, biedt concrete handvatten voor zorg- en welzijnsorganisaties en -medewerkers om duurzame inzetbaarheid te verbeteren. Kern van de Capability benadering is het gesprek over wat men belangrijk vindt om te realiseren in het werk – op basis van de 7 Werkwaarden. Door deze benadering te verankeren in beleid en werkcontext, wordt een substantiële bijdrage geleverd aan medewerkersbetrokkenheid, motivatie en duurzame inzetbaarheid. Deze tweedaagse masterclass is een gedegen eerste kennismaking met het Capability model.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Zorg aan Zet