Agenda Activiteit

9 juni 10:00 - 11:30

Masterclass ‘Werving gericht op jongeren’ (Sigra)

Het is tijd voor de tweede bijeenkomst voor recruiters en (arbeidsmarkt)communicatieprofessionals van dit jaar. Het programma bestaat uit twee onderdelen en wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. De bijeenkomst is dus op locatie en we zien er naar uit om jullie weer live te ontmoeten. Over het programma lees je hieronder mee.

Locatie: Casa Sofia, Amsterdam
Datum: 09-06-2022 10:00 tot 11:30 uur

Image

Marieke Wehner is Managing Director van Sollicitatiedokter en de Virtuele Banenbeurs, een online experience waar de nieuwe werkgeneratie haar carrièrekansen ontdekt. Marieke adviseert werkgevers geregeld over hoe ze generatie Z kunnen bereiken. Ze geeft er ook lezingen over en heeft er recent een artikel over geschreven, welke je hier kunt lezen.

peciaal voor Sigra leden staat Marieke deze ochtend stil bij het werven van de jongere generaties. Van trends en ontwikkelingen tot de mogelijkheden om jongeren te bereiken. Daarnaast ontvang je voorbeelden en tips voor het inzetten van online- en offlinewervingskanalen waar jij de dag na de bijeenkomst direct mee aan de slag kunt.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Sigra