Agenda Activiteit

22 maart 09:00 - 17:00

Ontdekdezorg Week 2021

Van 22 t/m 27 maart 2021 organiseren we de landelijke Ontdekdezorg week. Dit doen we om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan in zorg en welzijn. Tijdens deze week ontdekken ze de mogelijkheden van de zorg- en welzijnssector. Ze kunnen zich oriënteren, rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

Image
Wat houdt het in?

Dit jaar vindt de Ontdekdezorg week online plaats, in verband met het coronavirus. Deelnemers aan de week komen dit jaar dus niet fysiek langs bij jouw organisatie. We richten ons platform echter zo in dat potentiële nieuwe collega’s online kennis kunnen maken met je organisatie. Via landelijke webinars en onze website krijgen de deelnemers praktische informatie over leren en werken in de sector.

Ontdekdezorg markt
Deelnemers die al beter weten wat ze willen en zoeken, kunnen rondkijken op de digitale Ontdekdezorg markt. Hier kan ook jouw organisatie zich presenteren door middel van onder andere een video, de website en een beschrijving van je organisatie. Via de kalender en de contactfunctie kunnen deelnemers meteen contact met je opnemen en een afspraak inplannen. Daarnaast kan jouw organisatie zelf online kennismakingsmomenten organiseren, zoals een live Q&A.

 

Meer informatie is te lezen op de website van de Ontdekdezorg Week