Agenda Activiteit

9 november 13:00 - 14:30

Opleiden in tijden van crisis (Utrechtzorg)

Met de komst van corona in maart werd alles ineens anders – ook op het gebied van opleiden. We zijn gaan schakelen en proberen onze weg te vinden in de anderhalvemetersamenleving. Inmiddels zijn de eerste ervaringen opgedaan met een online diplomering, gecombineerd begeleiden (op afstand en fysiek) en onlinetrainingen al dan niet met de inzet van een acteur.

Eén ding is duidelijk: we tonen enorme veerkracht en wendbaarheid, en beschikken over het vermogen om snel te in te spelen op alle veranderingen. Tegelijk staan we voor nieuwe uitdagingen zoals nieuwe doelgroepen uit andere sectoren, de begeleiding van leerlingen/stagiaires, de ontwikkeling van flexibilisering van het leren, praktijkgestuurd leren op basis van talenten maar ook de toenemende werkdruk, alle onzekerheden en de coronavermoeidheid.

Locatie: Online
Datum: 09-11-2020 13:00 tot 14:30

Image

Genoeg redenen om elkaar weer te ontmoeten. Graag nodigen we u uit voor een online bijeenkomst. Het programma willen we graag samen invullen. Heeft u goede voorbeelden, thema’s, vragen of zorgen die u met uw collega’s wilt bespreken? Laat het ons weten.

Vanuit Utrechtzorg willen we u graag informeren over de laatste ontwikkelingen over de leereenheden, regionale initiatieven en de koers voor de komende jaren.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Utrechtzorg