Agenda Activiteit

14 september 15:00 - 16:00

Organiseren en geven van digitale trainingen via Zoom (ZorgZijn Werkt)

Op maandagmiddag 14 september van 15:00 tot 16:00 uur organiseert ZorgZijn Werkt een online meeting voor opleidingscoördinatoren en -adviseurs over het organiseren en geven van trainingen via Zoom. Linda van der Wal is al zeventien jaar zelfstandig trainer en al drie jaar enthousiast gebruiker van Zoom voor haar training. Zij gaat tijdens deze meeting meer vertellen over haar ervaringen met Zoom.

Deelnemers
De bijeenkomst is bedoeld voor opleidingscoördinatoren en -adviseurs binnen zorg- en welzijnsorganisaties. Het maximale aantal deelnemers voor de bijeenkomst is 15. Dus meld je snel aan.

Locatie: Online
Datum: 14-09-2020 15:00 tot 16:00

Image
Thema: Zoom

Zoom is één van de populairste videoconferencetools op dit moment. Maar wat zijn nu daadwerkelijk de pluspunten, ook ten opzichte van bijvoorbeeld Microsoft Teams? En zijn er ook minpunten?
Deze online meeting is een vervolg op de drie online meetings over het organiseren van online trainingen. Eerdere thema’s waren interactieve werkvormen, omzetten van klassikaal naar digitaal, werken met subgroepen en blended vormen. Deze drie eerdere meetings zijn georganiseerd via Microsoft Teams. De deelnemers van deze bijeenkomsten gaven aan behoefte te hebben om deze ervaringen ook af te zetten tegen de mogelijkheden van Zoom. De sessie op 14 september is ook als afzonderlijke sessie te volgen.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van ZorgZijn Werkt