Agenda Activiteit

12 april 14:00 - 15:30

Recruitment Marketing als wervingsmagneet! (WZW)

Heb jij binnen jouw organisatie regelmatig te maken met openstaande vacatures? Eén ding is zeker, je bent niet de enige. Recruitment marketing kan een oplossing bieden! Niet alle vacatures zijn namelijk per definitie lastig in te vullen. De vraag is alleen: bereikt jouw vacature simpelweg wel de juiste mensen? Met recruitment marketing onderscheid je jouw organisatie door met unieke content jouw boodschap voor de juiste doelgroep, via een passend communicatiekanaal, onder de aandacht te brengen.

Locatie: Online
Datum: 12-04-2021 14:00 tot 15:30

Image

De tijden van een vacature online zetten en afwachten zijn voorbij. Met recruitment marketing campagnes kun jij laten zien waar jouw organisatie voor gaat én staat. Door dit op de juiste manier aan te pakken bereik je ook een groot deel van de latent werkzoekenden (75%). Terwijl je met het delen van een vacature op de klassieke manier, alleen de actief werkzoekenden bereikt (5%). Een enorme kans dus!

Stefan Niemer en Diederik van Vugt nemen je tijdens dit webinar in 1,5 uur mee in de wereld van recruitment marketing. Stefan en Diederik zijn beide experts op dit gebied. Voor diverse organisaties binnen en buiten Zorg en Welzijn, hebben zij met succes wervingscampagnes opgezet. Om alvast kennis met hen te maken en je te verdiepen in dit onderwerp, kun je hun recruitment podcasts beluisteren waarin zij maandelijks vakgenoten meenemen in de wereld van recruitment marketing.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van WZW