Agenda Activiteit

5 oktober 13:30 - 16:00

Regionaal Arbeidsmarkt Symposium (ZWconnect)

Stel jezelf het volgende voor: Het is 2030. De visvijver waar wij als zorg- en welzijnsorganisaties ons personeel vandaan halen, is nu écht leeg. Nederland is nog meer gaan vergrijzen. Ouderen zijn slechter af. Ze blijven langer thuis en ontvangen niet de zorg die ze nodig hebben. Verpaupering en vereenzaming liggen in alle branches om de hoek.

Wat gaan wij hier met zijn allen aan veranderen? Het is wat ons betreft tijd om te kijken hoe we nog beter samen kunnen werken. Daarom organiseert ZWconnect op dinsdag 5 oktober het Regionaal Arbeidsmarkt Symposium 2021 met als thema ‘Groots denken, lokaal samen doen’.

Locatie: Corpus, Oegstgeest of via Livestream
Datum: 05-10-2021 13:30 tot 16:00

Image
Inhoudelijk

We leggen je kort iets uit over onze effectiviteitsrapportage waar mogelijkheden in staan om personeelstekorten in Zorg & Welzijn tegen te gaan. Vervolgens gaan we door met de panelgesprekken. Aan de hand van vier stellingen worden de knelpunten en mogelijke oplossingen besproken met ons panel. Sam Schoch, de voorzitter van ons bestuur, zal plaatsnemen in het panel. Verder krijg je de meningen te horen vanuit o.a. een medewerker die werkt in een zorg- of welzijnsorganisatie en vanuit gemeente, onderwijs & uwv. Ook jouw mening kan gegeven worden!

Je hebt dit jaar de mogelijkheid om live aanwezig te zijn of het symposium via een livestream te volgen.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van ZWconnect