Agenda Activiteit

27 juni 13:30 - 16:00

Slimmer inzetten van personeel met AI (ZorgpleinNoord)

Algoritmes klaar, roosteren maar. De AI-app van TONOS Care ondersteunt de langdurige zorg bij het slimmer inzetten van personeel. Wil je weten hoe Artificial Intelligence (AI) ingezet wordt om personeelstekorten in de zorg aan te pakken? Geef je dan op voor deze informatiebijeenkomst.

Locatie: Online
Datum:
27-06-2023 03:30 tot 16:00 uur

Image

In deze interactieve bijeenkomst neemt TONOS Care, winnaar van de ACTIZ-WDTM Innovatieprijs, ons mee in hun visie en aanpak in het slimmer inzetten en anders plannen van personeel. Ook komen ervaringen van zorgaanbieders die de tool gebruiken aan bod.

Hoe werkt AI in de langdurige zorg? Hoe kan personeel anders en slimmer worden ingezet? Wat zijn de resultaten? De sleutel zit bij de planning van diensten (bezettingseis, blauwdruk, formatie). Inzet van de app leidt een optimaal dienstenpatroon en routeplanning, wat onder andere gebroken diensten voorkomt, zorgt voor gemiddeld 5 à 10 procent tijdswinst per zorgteam, een lagere werkdruk en langere diensten voor zorgprofessionals. Ook krijgen cliënten meer ruimte om hun eigen dagelijkse ritme te leiden. Er is volop ruimte om in gesprek te gaan hoe je de app zou kunnen implementeren in jouw organisatie.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van ZorgpleinNoord