Agenda Activiteit

25 september 15:00 - 17:00

Studio R+: Talkshow De Eerste Maandag

Op de eerste maandag na de derde dinsdag in september organiseert RegioPlus, de landelijke vereniging van regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, voor het tweede jaar op rij een talkshow over de arbeidsmarkt in de belangrijkste en grootste sector van Nederland: de Studio R+ Talkshow De Eerste Maandag. Bovenop de actualiteit, midden in het hart van de Haagse politiek. We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn en vanuit het publiek mee te praten.

 

 

Image
Programma

Onder leiding van presentator Frénk van der Linden gaan vernieuwende denkers en doeners uit de praktijk, de wetenschap en de politiek met elkaar in gesprek over de huidige stand van de arbeidsmarkt en wat nu nodig is om deze toekomstbestendig te maken. In een interactieve setting delen de volgende gasten hun visie op wat er speelt en moet gebeuren: Hilde Palland (Tweede Kamerlid CDA), Kees Klomp (spreker en auteur op het gebied van de betekeniseconomie), Esther Hendriks (bestuurder MantelzorgNL), Paul de Beer (Hoogleraar arbeidsverhoudingen) en Jelle Boonstra (directeur-bestuurder RegioPlus).

Tijdens de Talkshow gaan we in op actuele thema’s uit de sector, zoals het groeiende belang van informele zorg en regionaal werkgeverschap. De tafelgasten bespreken hoe we het belang en de urgentie van deze thema’s landelijk kunnen agenderen. Uiteraard worden ook de nieuwste kabinetsplannen uit de Miljoenennota onder de loep genomen. RegioPlus ziet samenwerking als voorwaarde voor, en het beste antwoord op, de toenemende schaarste in zorg en welzijn. Regionale werkgeversorganisaties lopen voorop in het werken aan vernieuwing vanuit de regionale praktijk. Maar zij kunnen dit niet alleen. We gaan hier graag met u over in gesprek.

 

Datum & locatie

25 september 15:00 tot 17:00 uur
Beeld & Geluid, Zeestraat 82 Den Haag

 

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Mail je interesse dan naar info@regioplus.nl.

 

 

Image