Agenda Activiteit

5 oktober 09:30 - 12:30

Succesvol solliciteren voor introverte mensen (ZorgpleinNoord)

Heb je ook zo’n hekel aan sollicitatiegesprekken? Blokkeer je op cruciale momenten in een gesprek? Word je zenuwachtig van het idee dat je jezelf moet verkopen? En sta je niet graag in de spotlights? Grote kans dat je een dan introvert persoon bent. In deze workshop leer je waar voor jou als introvert persoon je kwaliteiten liggen en hoe je jezelf overtuigend zichtbaar maakt.

Locatie: Online
Datum: 05-10-2021 09:30 tot 12:30

Image

Solliciteren kan voor introverte types een behoorlijke uitdaging zijn. Toch kan ook jij overtuigend zichtbaar maken waar je kwaliteiten liggen.

Onze maatschappij is vooral ingericht op de behoeften van extraverte personen; hun kwaliteiten worden over het algemeen veel meer gewaardeerd. Veel introverte mensen krijgen daardoor het idee dat er iets aan hen mankeert. Dat is zeker niet het geval!

In de workshop ‘Succesvol solliciteren voor introverte mensen’ leer je in 7 stappen om je krachtig neer te zetten op jouw eigen bedachtzame en weloverwogen wijze. Ook leer je waar je kwaliteiten liggen en hoe je jezelf overtuigend zichtbaar maakt. Na deze workshop ga je (weer) met vertrouwen een sollicitatiegesprek in.

 

 

Meer informatie en aanmelden via de website van ZorgpleinNoord