Agenda Activiteit

13 mei 09:00 - 16:00

Symposium ‘De lerende organisatie van de toekomst’ (WGV Zorg en Welzijn)

WGV Zorg en Welzijn organiseert voor alle leden in Oost-Nederland een symposium met als thema “de lerende organisatie van de toekomst”. Het symposium is bedoeld voor professionals op het gebied van Leren & Ontwikkelen en zal plaatsvinden op 13 mei van 09.00-16.00 uur bij het Koelhuis in Zutphen.

We starten de dag met twee plenaire gastsprekers, Teun Toebes (22-jarige student Zorgethiek en Beleid) en Maaike Endedijk (professor Professional Learning and Technology bij de Universiteit Twente).

Image

Keynote: Een betere wereld voor mensen die leven met dementie
Teun Toebes staat voor een betere wereld voor mensen die leven met dementie, want hij vindt dat ieder mens recht heeft op een zo’n goed mogelijke levensstandaard, ongeacht leeftijd of diagnose. Daarom is hij ruim 1,5 jaar geleden gaan wonen in een verpleeghuis om te ervaren hoe mensen met dementie leven en van ze te leren. Want alleen door naar mensen met dementie zelf te luisteren kunnen wij hun en daarmee tegelijk onze wereld veranderen. Hoog tijd dat die werelden samenkomen!
Teun inspireert ons met zijn ervaringen, gaat graag met je in gesprek en zet aan tot: Anders Kijken = Anders Doen. Na de keynote krijgen alle deelnemers zijn eerste boek VerpleegThuis cadeau en zal hij dit graag voor je signeren.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van WGV Zorg en Welzijn