Agenda Activiteit

4 oktober 13:30 - 15:00

Tools om je medewerkers te behouden (Viazorg)

Veel zorgmedewerkers zijn nog aan het bijkomen van de meest intensieve werkmaanden van hun leven. Het behouden van medewerkers is één van de belangrijkste uitdagingen voor zorg en welzijn. En één van de oplossingen voor het personeelstekort. Vanuit de kaders van goed werkgeverschap en het behoud van medewerkers voor de sector, is het daarom nu meer dan ooit van belang om te investeren in een aantrekkelijk werkklimaat. Om aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties hierbij te ondersteunen, organiseert Viazorg deze bijeenkomst.

Locatie: Online
Datum: 04-10-2021 13:30 tot 15:00

Image

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je graag hoe Sterk in je werk ook binnen jouw organisatie kan worden ingezet. Sterk in je Werk is een kort en gratis loopbaantraject. Het traject is bedoeld om medewerkers voor de sector zorg en welzijn te behouden, doorstroom te stimuleren en nieuwe medewerkers te laten instromen. Medio 2021 hadden 40.000 deelnemers zich aangemeld voor een Sterk in je Werk loopbaantraject.

Welke kennis neem je mee na afloop?
  • Welke trajecten wij gratis kunnen aanbieden (denk aan: digitale of fysieke gesprekken, loopbaanscan, duurzame inzetbaarheidsscan, netwerk-sollicitatietraining of een workshop op locatie)
  • Wat levert het traject op voor mij als werkgever?
  • Praktijkvoorbeeld van werkgever en werknemer (behouden voor de zorg)
  • Voor wie zijn de trajecten geschikt?

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Viazorg