Agenda Activiteit

15 juni 10:00 - 12:00

Training: In gesprek over vitaliteit – hoe doe je dat? (ZorgpleinNoord)

Vitaliteit staat hoog op de agenda van organisaties. Minder verzuim, positieve gezondheid, meer veerkracht en een betere inzetbaarheid van medewerkers. Voor nu én voor de toekomst. Als leidinggevende speel je een belangrijke rol als het gaat om inzetbaarheid van medewerkers. Maar hoe geef je hier concreet invulling aan? In gesprek gaan over vitaliteit wordt door veel organisaties gezien als een eerste stap. Dat klinkt eenvoudig maar is in de praktijk een uitdaging voor velen. Hoe ga jij als leidinggevende het gesprek aan met een medewerker?

Locatie: Online
Datum: 15-06-2021 10:00 tot 12:00

Image
Huis van Werkvermogen

In deze inspiratiesessie gebruiken we het ‘huis van werkvermogen’ als handige kapstok om binnen jouw team de ‘dialoog’ te voeren over vitaliteit. Daarvoor krijg je handige ‘tools’ aangereikt zoals: quickscan ‘Hoe vitaal is ons team?’ en de quickscan ‘vitaliteitsgesprek’. Deze tools kunnen ook digitaal worden ingezet waarmee ze coronaproof zijn.

Na de inspiratiesessie weet je hoe je vitaliteit bespreekbaar maakt in jouw team. En je hebt praktische tools om direct mee aan de slag te gaan!

 

Meer informatie en aanmelden via de website van ZorgpleinNoord