Agenda Activiteit

9 maart 09:00 - 13:00

Training ‘Jobcraften: een leukere baan zonder weg te gaan’ (Transvorm)

Aan de slag met werkplezier en zelfregie van uw medewerkers? In deze training leert u hoe u met een medewerker, kort en krachtig, een individueel jobcrafttraject doorloopt, met behulp van het Transvorm Loopbaan Portal.

Deze training vindt plaats op 9 en 30 maart met een terugkomsessie op 20 april.

Locatie: Online
Datum: 09-03-2021 09:00 tot 13:00

Image
Jobcraften

Jobcraften is een laagdrempelige methodiek die snel tot concrete en positieve resultaten leidt in werkplezier en zelfregie van medewerkers. Met (kleine) veranderingen vergroten medewerkers het werkplezier en vinden zij mogelijkheden om het werk interessant en uitdagend te houden.

De kracht van de methodiek is het visueel maken van het takenpakket in relatie tot talenten, waarden, interesses en werkrisico’s. Hierbij wordt gebruikgemaakt van verschillende vragenlijsten uit het Transvorm Loopbaan Portal. Het is een gestructureerde en tegelijkertijd intuïtieve en associatieve aanpak. Werknemers ervaren de methodiek daardoor als speels én met diepgang.

De medewerker krijgt praktische en concreet handvatten om in zijn of haar werk nieuwe uitdagingen te realiseren, problemen op te lossen en het werk beter te laten aansluiten bij talenten, interesses en waarden.

Train de coach

De training is gebaseerd op de volgende invalshoeken:

1.kennis over jobcraften en het Transvorm Loopbaan Portal
2.zelf ervaren wat de methodiek jobcraften inhoudt
3.overdragen van het geleerde en werken met een proefpersoon

U leert de zes stappen van het jobcraftproces toe te passen. We werken met een aantal concepten vanuit het jobcraften, waardoor u ook de diepgang van de methodiek leert kennen. We oefenen met het concreet toepassen en de valkuilen die u kunt tegenkomen. Ook de succesfactoren van een traject bespreken we. Daarbij maken we graag ruimte voor de ervaringen en expertise van de deelnemers aan de training. Huiswerkopdrachten horen ook bij deze training. Eerdere deelnemers waren enthousiast en hebben de training ervaren als een goede combinatie van theorie, oefenen en leren van elkaar.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Transvorm