Agenda Activiteit

29 juni 09:00 - 16:30

Training ‘Verzuim is uit, activeren is in!’ (WGV Zorg & Welzijn)

Deze online activeringstraining geeft casemanagers, verzuim- en inzetbaarheidscoördinatoren, HR-adviseurs en leidinggevenden kennis, inzichten én concrete handvatten om, met behoud van de werkrelatie, het activerende gesprek met werknemers aan te gaan over werk en benutbare mogelijkheden. Activeren betekent het probleemoplossend vermogen van de werknemer vergroten door hen verantwoordelijkheid over hun inzetbaarheid ‘terug te geven’. We gebruiken hiervoor onze C6-methode die volledig AVG-proof is.

Locatie: Online
Datum: 29-06-2021 09:00 tot 16:30

Image

Deze online training gaat door als er 10 deelnemers zijn.

Beschrijving

‘Mag ik dit vragen? Is het slim om dit te vragen? Wil ik dit wel weten? Maar wat als er iets aan de hand is? Last van verlegenheid? Bang om iets erger te maken door een verkeerd gevallen gesprek?’

Medewerkers kennen een verzuimdrempel, maar veel leidinggevenden kampen nogal eens met een behoorlijke verlegenheidsdrempel. Die worden namelijk geconfronteerd met een onverwacht inzetbaarheidsprobleem en denken dan dat zij deze niet kunnen beïnvloeden. En wachten dan vaak maar af. Terwijl het andersom ook voorkomt; leidinggevenden die zelf voor dokter gaan spelen en voor elk inzetbaarheidsprobleem zelf oplossingen aandragen die vervolgens niet blijken te werken.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van WGV Zorg & Welzijn