Agenda Activiteit

15 december 13:00 - 14:30

Waarde en potentieel van grotere contracten binnen jouw organisatie (ALN)

Uit het onderzoek van Stichting Het Potentieel Pakken begin dit jaar bleek dat een kwart van de zorgmedewerkers ervoor open staat meer te werken. Dit is gebaseerd op een landelijk onderzoek van PGGM, onder 9000 zorgmedewerkers. Maar hoe zit dit binnen jouw organisatie?

Tijdens onze workshop ga je zelf met dit vraagstuk aan de slag. Stichting Het Potentieel Pakken deelt haar perspectief op de waarde van grotere contracten, en belemmeringen die hierbij vaak spelen in de praktijk. Ook krijg je handige tools om het potentieel binnen jouw organisatie te onderzoeken.

Locatie: Online
Datum: 15-12-2020 13:00 tot 14:30

Image
Inhoud

Met deze aanknopingspunten kan je zelf aan de slag om de waarde en het potentieel van grotere contracten binnen jouw organisatie in kaart te brengen.

Meld je aan als je je herkent in een van de volgende beschrijvingen:

  1. Je hebt arbeidstekorten binnen jouw organisatie en je wilt onderzoeken in hoeverre het vergroten van contracten van bestaand personeel een rol kan spelen in het verkleinen hiervan
  2. Je houdt je bezig met de arbeidstekorten binnen jouw organisatie, bijvoorbeeld vanuit een HR-functie of als manager van de organisatie of een onderdeel daarvan

De workshop zal gegeven worden door Miriam Hafkemeijer (lead value case bij Stichting Het Potentieel Pakken) en Karin Luidens of Christa Nieuwboer (Actie Leer Netwerk).

 

Meer informatie en aanmelden via de website van het ALN