Agenda Activiteit

13 februari 08:30 - 09:30

Webinar Gedragsverandering in de transitie van zorg en welzijn

Het werken in de sector zorg en welzijn verandert. Anders werken in zorg en welzijn is niet langer een toekomstvisie, maar is hoognodig en een krachtige realiteit die onze sector transformeert. Als pionier van verandering sta jij aan het roer van deze transformatie. Om deze reis te vergemakkelijken en de uitdagingen in de sector aan te gaan, nodigen we jou uit voor een inspirerende digitale sessie. In tegenstelling tot traditionele webinars, draait deze sessie om interactie en het delen van inzichten. Het is een unieke gelegenheid voor bestuurders en innovatiemanagers om rechtstreeks met elkaar in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en collectief te leren.

Image

Ontdek de sleutels tot succes van inspirerende bestuurders, innovatiemanagers en leidinggevenden. De transformatie van zorg en welzijn vraagt om leiderschap, innovatie en begrip voor gedragsverandering, ook bij jezelf. Samen kunnen we de toekomst van de zorg vormgeven.

Deze sessie organiseren we in samenwerking met Digizo.nu (Platform transformatie naar digitale en hybride zorg en ondersteuning) en maakt deel uit van de Slimme Zorg Estafette.

 

Meer informatie en aanmelden kan via de website van de Slimme Zorg Estafette