Agenda Activiteit

13 april 11:00 - 12:00

Webinar Veranderkracht: technologische innovatie, hoe krijg je ze mee?

Samen met medewerkers, cliënten en patiënten zoeken naar innovatieve werkwijzen en nieuwe technologische mogelijkheden. De meeste zorgprofessionals willen dit. Cliënten en patiënten willen dit ook, onder andere om meer vrijheid te ervaren in het zorgproces. Maar toch blijkt in de praktijk dat het niet altijd goed van de grond komt.

Dit webinar gaat in op het gezonde gesprek voeren over technologie in zorg en welzijn. Met medewerkers èn met patiënten en cliënten. Het samen doen. Want slimmer werken met aandacht voor elkaar, dat wil iedereen wel.

Locatie: Online
Datum:
13-04-2023 11:00 tot 12:00 uur

Image

Klinkt mooi toch? Zeker mooi, maar niet altijd gemakkelijk. En daarom zit dit webinar vol met tips en trics en goede voorbeelden. Maar ook met signaleren van weerstand en signalen dat de technologie toch niet zo goed wordt ontvangen.

Ben jij leidinggevende en wil je de veranderkracht in jouw team of organisatie vergroten? Of ben je projectleider of adviseur met een passie voor innovatie? Schrijf je dan in voor deze leuke interactieve sessie en begin de dag vol inspiratie.

Deze sessie is een samenwerking tussen VitaValley, het Vliegwiel, WZW en RegioPlus

 

Aanmelden kan via deze link