Agenda Activiteit

10 februari 14:00 - 16:00

Werksessie: succesfactoren bij het groeien naar een moderne leer-werkcultuur (WGV Zorg en Welzijn)

We kunnen niet langer ontkennen dat de groei naar een moderne leercultuur ook een appèl doet op een bijpassende werkcultuur. In 2022 heeft de Focusgroep “Anders organiseren werkbegeleiding”, bestaande uit mensen van het onderwijs en het werkveld, de succesfactoren van een moderne leer-/werkcultuur in kaart gebracht. De opbrengsten zijn verwerkt in een praktische tool, de “Leer-/Werkschijf”.

Locatie: De Gasfabriek, Deventer
Datum:
10-02-2023 14:00 tot 16:00 uur

Image

Tijdens het Symposium ‘Samen werkend leren’ op 25 november 2022 is de Leer-/Werkschijf tijdens een workshop toegelicht en heeft men mogen ‘proeven’ aan de inzet van de schijf.
Op vrijdag 10 februari organiseren we een verdiepingssessie (hiervoor hoef je niet de workshop gevolgd te hebben) waarin het gebruik van de Leer-/Werkschijf verder toegelicht wordt en de vervolgstap gezet kan worden. Daarnaast ga je als deelnemer ook zelf aan de slag en word je uitgedaagd om de eerste verbeterpunten voor jouw eigen organisatie (onderwijs en/of werkveld) te zoeken. Zodoende ben je in staat om het samen werkend leren nog beter op de kaart te zetten en te gaan bouwen aan een gezonde, toekomstbestendige lerende organisatie.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van WGV Zorg en Welzijn