Agenda Activiteit

25 juni 13:30 - 15:00

Workshop Gelukkig Werken (Care2Care & ZorgZijn Werkt)

Voor medewerkers in zorg en welzijn valt het in deze coronatijd niet altijd mee om geluk te ervaren in hun werk. Speciaal voor hen organiseren ZorgZijn Werkt en Care2Care op vrijdag 25 juni van 13.30 tot 15.00 uur de online workshop Gelukkig Werken. Kunnen werknemers bij jouw organisatie wel een oppepper gebruiken? Lees dan gauw verder.

Locatie: Online
Datum: 25-06-2021 13:30 tot 15:00

Image
Gelukkig werken

Als je gelukkig werkt, dan heb je het gevoel dat je iets doet wat de moeite waard is. Je verschuift de balans naar de positieve kant. Maar ook bij gelukkig werken heb je soms negatieve gevoelens nodig. Bijvoorbeeld om jou een signaal te geven wanneer iets dreigt mis te gaan.

Deze workshop helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk. De workshop is persoonlijk en gaat uit van het versterken van je eigen leiderschap. We gaan aan de slag met een praktische tool om zelf invloed uit te oefenen op de mate van plezier, voldoening en zingeving. Ook krijg je kennis over de factoren die van belang zijn voor werkgeluk. De training is nuchter, praktisch en inspirerend.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van ZorgZijn Werkt