Agenda Activiteit

26 oktober 20:00 - 21:30

Workshop Rust in je hoofd (Sigra)

Is jouw belasting soms zwaarder dan je draagkracht en heeft dat uitwerking op fysiek, mentaal en emotioneel niveau? En wil je beter zorgen voor jezelf? Hoe je dat doet leer je in deze workshop. Je krijgt handige tips die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Stress kun je namelijk managen.

In deze online workshop ga je ervaren wat het managen van stress betekent voor jouw mentale fitheid, energie en vitaliteit. Wil je meer grip krijgen op stress? Dan is dit je kans. Zodra je zicht krijgt op je eigen processen ben je in staat om bewuste keuzes te maken. Het wordt gemakkelijker om nee te zeggen, je grenzen aan te geven en met je collega’s om te gaan. Je zet een stap in het creëren van ontspanning en balans in je (werk)leven. Dat resulteert in meer rust in je hoofd.

Locatie: Online
Datum: 26-10-2021 20:00 tot 21:30

Image
Over stress

Stress is een aandoening die voorkomt bij werknemers die aanvankelijk gedurende een langere periode zonder problemen hebben gewerkt. Gaandeweg kan dit veranderen en is rust opeens niet meer zo vanzelfsprekend. COVID-19 doet daar nog een schepje bovenop.

Soms is het hebben van een groot verantwoordelijkheidsgevoel de aanleiding. Ook het willen hebben en behouden van controle kan aanleiding zijn voor meer vermoeidheid en controleverlies over emotionele en cognitieve processen. Een depressieve stemming en spanningsklachten komen vaak voor. Wanneer je té veel verantwoordelijkheid voelt en klachten ervaart, is het hoog tijd om hiermee aan de slag te gaan!

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Sigra