Agenda Activiteit

14 juli 10:00 - 11:30

Workshop Rust in je hoofd (Sigra)

Is jouw belasting soms zwaarder dan je draagkracht en heeft dat uitwerking op fysiek, mentaal en emotioneel niveau? Wil je beter zorgen voor jezelf? Meer grip krijgen op stress? In deze online workshop ervaar je wat het managen van stress betekent voor jouw mentale fitheid, energie en vitaliteit. Je krijgt handige tips die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

Locatie: Online
Datum: 14-07-2021 10:00 tot 11:30

Image
Over stress

Stress is een aandoening die voorkomt bij werknemers die aanvankelijk gedurende een langere periode zonder problemen hebben gewerkt. Gaandeweg kan dit veranderen en is rust opeens niet meer zo vanzelfsprekend. COVID-19 doet daar nog een schepje bovenop.

Soms is het hebben van een groot verantwoordelijkheidsgevoel de aanleiding. Ook het willen hebben en behouden van controle kan aanleiding zijn voor meer vermoeidheid en controleverlies over emotionele en cognitieve processen. Een depressieve stemming en spanningsklachten komen vaak voor. Wanneer je té veel verantwoordelijkheid voelt en klachten ervaart, is het hoog tijd om hiermee aan de slag te gaan!

Inhoud van de workshop
  • Reflectie op jouw situatie
  • Inzicht in persoonlijke processen rondom spanning
  • Inzicht in (belemmerende) overtuigingen
  • Kennismaking met technieken om stress te hanteren

 

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Sigra