Agenda Activiteit

25 augustus 09:00 - 11:00

Workshop: Teamreflectie – houd het team op de been! (Transvorm)

Zorgmedewerkers gaan makkelijker om met belastende en traumatische situaties door de steun van teamleden. Ze blijven in stressvolle periodes op de been door elkaars voorbeeld te zijn. Dat is een les uit de coronacrisis.

Wat we ook geleerd hebben is dat teamreflectie niet vanzelf gaat, maar georganiseerd moet worden. Die les is nú nodig om te herstellen en straks ook, omdat er in de zorg vaker stressvolle periodes zijn.

Het gebruik van teamreflectie is onder andere gebaseerd op ervaringen van Defensie en eerdere crises en rampen. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met Waardigheid en Trots in de Regio.

Image
Programma

We nemen u mee in de aanleiding, de inhoud, de achtergrond en de toepassing van teamreflectie. Ook bespreken we wat er nodig is om het in uw organisatie in gang te zetten.

De spreker

Noud van Hecke (1973) is arbeids- en organisatiepsycholoog en mede-eigenaar van Vidacto (training, coaching, assessments). Als coach en trainer helpt hij mensen en teams bij het vinden en behouden van hun werkplezier, energie en persoonlijke ambities.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van Transvorm