Agenda Activiteit

23 juni 13:00 - 17:00

Zelfleiderschap ontwikkelen bij zorgmedewerkers (ZorgpleinNoord)

Uit recent promotieonderzoek van Dr. Pauline van Dorssen blijkt dat de ontwikkeling van zelfleiderschap helpend kan zijn voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Zo kunnen medewerkers meer grip krijgen op hun werk en privé-leven en meer werkplezier en gezondheid ervaren. En ook teams kunnen middels zelfleiderschap effectiever samenwerken. Wij gaan je vanuit ZorgpleinNoord meenemen in de kansen en uitdagingen voor een integrale ontwikkeling van zelfleiderschap binnen zorgorganisaties.

Locatie: Borchsingel 53, Eelderwolde
Datum: 23-06-2022 13:00 tot 17:00 uur

Image
Programma

Pauline van Dorssen laat je deze middag op inspirerende wijze kennismaken met het gedachtegoed van zelfleiderschap en deelt de opbrengsten van haar recent uitgekomen proefschrift over Zelfleiderschap in de zorg.

  • Wat is eigenlijk zelfleiderschap en wat levert het op?
  • Wat zijn de uitdagingen bij ontwikkeling van zelfleiderschap bij zorgmedewerkers en zorgteams?
  • Hoe kun je binnen jouw organisatie op integrale wijze aan de slag met de ontwikkeling van zelfleiderschap?

Tijdens deze interactieve middag is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over wat je kansrijk of juist lastig vindt t.a.v. de ontwikkeling van zelfleiderschap binnen de eigen zorgorganisatie. En we verkennen de mogelijkheden om, eventueel in gezamenlijkheid, te werken aan de ontwikkeling van zelfleiderschap binnen onze regio.

 

Meer informatie en aanmelden via de website van ZorgpleinNoord